LOGO LOGO
   Sākums    Forums    Jaunumi    Lejupielādes    Saites
Mitsubishi Eclipse Cross
 MeklētMeklēt

Par uzlīmēm
Pāriet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6

Izveidot jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu   printer-friendly view    www.mitsubishiclub.lv Foruma Saturs -> Info
Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu  
Autors Ziņojums
Bacardi Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 12.03.2010 9:03    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

pashas pirmaas bija liimeejamas no iekshpuses, joprojaam ar taadaam braukaaju! :)
Uz sākumu
Uz augšu
Pichus Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 14.03.2010 22:12    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Man ar ir 2as uzlīmju versijas uz mašīnas, bet nelepojos ar to... Bet nu iekšpusē līmējamās ir ar jau pieminēto mīnusu - neredz, ja logi ir tonēti, kā arī ja tomēr vazājas pa ceļu, tad nevar īsti samanīt, jo ir leņķi kuros logs atspīd ar peizāžas attēliem, un dēļ šī atspīduma uzlīmes kas ir iekšpusē NAV redzamas. Tajā pat laikā uz tonēta vai netinēta loga pietiekami labi izceļas baltie burti un tad jau nav tālu līdz sazīmēšanai. Tas ja rakursā no sāniem, bet no priekšas tieši tāpat izceļas arī kluba biedra numurs...

Tā ka - Kurou - pa dibenu, bet pārējiem - iekšpusē līmējamas uzlīmes nav un nebūs.
Uz sākumu
Uz augšu
Kurou Vīrietis
Kluba biedrs

Atbildes: 3516
AtbildētAtbilde saņemta: 14.03.2010 22:56    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Toties manējās ir krietni ilgdzīvojošākas :P
viņas tiešām nekrīt acīs, bet kaut kādās situācijās tas pat ir labi... :oops:
te bez komentāriem :roll:
2,0 Galant '88 - iznīcināts;
1,5 Colt '89 - pārdots;
2,4 GDI Galant '99 - pārdots;
2,0T Outlander '05 - pārdots;
Eclipse Cross '20 - kaifoju
Uz sākumu
Uz augšu
Paupe Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 10.01.2011 18:27    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Uzlīmes lēti un labā kvalitātē var dabūt centrā.. no galerijas centrs puses ejot pazemes tunelī, tur ir maza bodīte, kur taisa labi lēti un kvalitatīvi.. vajag tikai flashkā ielikt to ko tu gribi :)
Uz sākumu
Uz augšu
MG Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 15.02.2012 13:08    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Sveiki visiem! :)
Gribēju uzzināt vai ir iespējams savā īpašumā iegūt kluba uzlīmi? :roll:
Zinu, ka lai tiktu pie viņām ir jāierodas uz kluba mītiem, taču es dzīvoju tālu no Rīgas, un tā varētu būt problēma, varbūt tomēr ir kāds veids kā es varētu iegūt savā īpašumā? :roll:
Uz sākumu
Uz augšu
Kurou Vīrietis
Kluba biedrs

Atbildes: 3516
AtbildētAtbilde saņemta: 15.02.2012 13:38    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

nu diezvai es kluba uzlīmes sūtīšu pa pastu nezin kam un tiks līmētas nezin kur...
ir arī citi kluba pasākumi uz kuriem var atbraukt iepazīties, parādīt savu Mitsu. Uz pasākumiem pie mums brauc gan no Valmieras, gan no Ventspils, gan no Bauskas. Domāju, ja tiešam ir vēlme, tad - laipni aicinām. 8)
2,0 Galant '88 - iznīcināts;
1,5 Colt '89 - pārdots;
2,4 GDI Galant '99 - pārdots;
2,0T Outlander '05 - pārdots;
Eclipse Cross '20 - kaifoju
Uz sākumu
Uz augšu
MG Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 15.02.2012 13:47    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Nu līmētas tik uz mana Galanta :roll:
Es labprāt aizbrauktu atrādīties, bet tas diezgan sit pa kabatu, man Rīga sanāk 220km :<, tāpēc arī jautāju, ka varbūt kāda iespēja ka viņas iegūt Bet Paldies par uzaicinājumu! :)
Uz sākumu
Uz augšu
Saf Vīrietis
Moderators

2011 Outlander Nav norādīts

Atbildes: 1499
AtbildētAtbilde saņemta: 15.02.2012 15:10    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Sākumā aizpildi garāžu, lai mēs redzam kas tev par mitsuku, ar to jāsāk!
budzhet Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 15.02.2012 16:57    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

MG, ir arī pasākumi, kuri notiek ne tikai Rīgā...tāpēc tik jāčieko kad un kur notiek :) un tik jābrauc 8)
Uz sākumu
Uz augšu
Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:   
Izveidot jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu   printer-friendly view    www.mitsubishiclub.lv Foruma Saturs -> Info Visi laiki norādīti GMT + 2 stundas
Pāriet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 6 no 6

Pāriet uz:  
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam
Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
Jūs nevarat labot Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat dzēst Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat piedalīties aptaujā šajā forumā