LOGO LOGO
   Sākums    Forums    Jaunumi    Lejupielādes    Saites
Mitsubishi Eclipse Cross
 MeklētMeklēt

Lukturi
Pāriet uz lapu Iepriekšējais  1, 2

Izveidot jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu   printer-friendly view    www.mitsubishiclub.lv Foruma Saturs -> Dari pats
Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu  
Autors Ziņojums
Ruslans Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 08.06.2015 22:38    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Kriklis rakstīja:
Es gribu savam Outladeram kko līdzīgu uztaisīt. Varbūt vari ietekt kur visu var sapirkt? Un varbūt varam satikties un pastāstīsi sīkāk?

var ari ta ... jo driz tehniska un pec tehniskas es nedaudz partaisisu savas lampas
Uz sākumu
Uz augšu
Kriklis Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 10.06.2015 19:25    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Es 19 iebraucu LV varbūt pectam varam kkad saskrieties.
Uz sākumu
Uz augšu
Ruslans Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 10.06.2015 23:52    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

busi LV dod zinu sarunasim. iespejams kaut ko sataisishu laj varetu atrak lukturus salikt . vaj saliksu otru komplektu savadaka dizaina
Uz sākumu
Uz augšu
Ruslans Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 14.06.2015 13:18    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Ruslans rakstīja:
Kriklis rakstīja:
Es gribu savam Outladeram kko līdzīgu uztaisīt. Varbūt vari ietekt kur visu var sapirkt? Un varbūt varam satikties un pastāstīsi sīkāk?

var ari ta ... jo driz tehniska un pec tehniskas es nedaudz partaisisu savas lampas

ir dazadi varianti taisit dargakais ir pikt specialas diodes kopa ar atstarotajiem, diodes lentes vaj atseviski diodes un lad vinus lodet. ja diodes lentes tas var iztikt neliekot stabilizatarus. bet bus vajadzigi rezistori kurus var nopirt radio detalas veikalos(lemona, argus, ormix)bmw sataisiju vienkarsak izmantojot diodes lentes .laika zina aiznema 10-12 stundes abie lukturi. rezultats https://youtu.be/bqhOD9jvBdE pak kludam ludzams nelamat :oops:
Uz sākumu
Uz augšu
Kriklis Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 19.06.2015 5:21    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Man jau ir vajadzīgas diodes. Vajag Tadas kas varētu degt gan ka gabarīti gan kā bremžu gaismas. Lai ir divas vienā.
Uz sākumu
Uz augšu
jan4iks Vīrietis
Kluba biedrs

2002 Galant 2.5 VR4

Atbildes: 1474
AtbildētAtbilde saņemta: 19.06.2015 7:14    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Tev nevajag divas vienā. Kā gabarīti diodes spīd blāvāk, bet kad kā bremžu gaismas, tad tās pašas diodes spīd spožāk.
Mitsubishi GALANT VR-4 (2002) - SOLD
Mitsubishi GALANT GDI (2000) - SOLD
Mitsubishi GALANT 2.0 (1997) - SOLD
Mitsubishi GALANT 1,8 (1990) - SOLD
Mitsubishi GALANT 1,6 (1985) - SOLD
Uz sākumu
Uz augšu
Ruslans Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 19.06.2015 23:47    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

te jancukam taisniba . gaismas diodes caur pretestibu pienak piemeram 6 volti bet nospiezot bremzes pienaks 12 volti . sanak nospiezot bremzes degs spozak. vienigais ka jaizmanto papildus diodes. laj kad nav ieslegti gabariti nospiezot bremzes neiedegas gabariti
Uz sākumu
Uz augšu
salvissaa Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 17.11.2016 15:34    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Labi uztaisīts :)
Uz sākumu
Uz augšu
Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:   
Izveidot jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu   printer-friendly view    www.mitsubishiclub.lv Foruma Saturs -> Dari pats Visi laiki norādīti GMT + 2 stundas
Pāriet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Lapa 2 no 2

Pāriet uz:  
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam
Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
Jūs nevarat labot Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat dzēst Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat piedalīties aptaujā šajā forumā