Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu |
Autors |
Ziņojums |
Silver  Viesis
|
Atbilde saņemta: 10.10.2009 16:01 Tēma: |
|
|
Mans kruizs jau sen izravets,nepatik man ta slinka brauksana(neko par citiem nesaku,tikai par sevi)
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
McDron  Viesis
|
Atbilde saņemta: 10.10.2009 16:50 Tēma: |
|
|
Es varu uzlikt no 60 km/h, pie mazāka ātruma nestrādā!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Naits  Viesis
|
Atbilde saņemta: 23.10.2009 16:47 Tēma: |
|
|
kur 2.4 Rs 2000 ir degvielas filtrs bākā vai motortelpā?
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Naits  Viesis
|
Atbilde saņemta: 06.11.2009 9:29 Tēma: |
|
|
vai tad tiešām neviens nav mainījis? es vienkārši nopirku, bet tādu kā iedeva neredzu nekur.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
McDron  Viesis
|
Atbilde saņemta: 06.11.2009 13:40 Tēma: |
|
|
pēc pāris dienām es Tev atbildēšu kur tas stāv, galvenas lai es to neizmistu apskatīties
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Naits  Viesis
|
Atbilde saņemta: 06.11.2009 17:07 Tēma: |
|
|
nu caur autospares.lv paskatījos ka viņš ir laikam bākā un veicī man teica ka tipa tik orģināls ap 50 Ls,
Gaidīšu ziņu, liekas ka man dēļ tā ir dažas problēmas, man stāstīja ka patēriņš varot arī palielināties dēļ aizdirsta filtra. un domāju tas nekad nav mainīts
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Lincis  Viesis
|
Atbilde saņemta: 06.11.2009 17:10 Tēma: |
|
|
Cik man zināms tad vismaz 3.0 vispār tāda degvielas filtra nav!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Lincis  Viesis
|
Atbilde saņemta: 06.11.2009 17:23 Tēma: |
|
|
Silver rakstīja: | Ganibu dambis (nummuru nezinu,zinu celu) 29204927 ieprieks jazvana.
Miera iela (atkal tas pats ar nummuru),bet tas braucot no centra pa miera ielu aiz pernavas ielas kreisaja puse(netalu)vel ara uzraksts VALVOLINE karajas.
Nu tad vel ir mans personigais elektrikis, bet tas bus ilgaks laiks. |
Ja uz ganibu dambja ir tas kurš blakus DUS Neste (četri boksi dzeltenā krāsā) tad neiesaku. Man tur motoram galvas salika neizslīpējot ar vecām skrūvēm. Vārstu vāku uzlika uz 2ls vērta hermetiķa un pievilka tik stipri ka sa*isa vāku,kas vēl nebūtu tas sāpīgākais. Lielākā škrobe par galvu kura pēc 200km sāka sulot un diezgan konkrēti. Pāķi lika kopā un viens ir nenoslīpēt,otrs nepaņemt kaut vai lupatu un nenotīrīt smilšu graudus pirms blīvi likt. Nerunāšu par sapisto demferi un visu pārējo. Remonts 300ls samaksāju 200 par kuriem man čeku pat neiedeva (100 atdot nemaz netaisos) un ielidoju vēl uz 200 uz pārtaisīšanu un pazaudētu laiku un bailēm braukt.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Silver  Viesis
|
Atbilde saņemta: 07.11.2009 16:47 Tēma: |
|
|
NICE!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Lincis  Viesis
|
Atbilde saņemta: 07.11.2009 16:57 Tēma: |
|
|
Silver rakstīja: | NICE!  | Jau aizdzini tur labot?
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Silver  Viesis
|
Atbilde saņemta: 17.11.2009 23:04 Tēma: |
|
|
Par cik 3G nevajag sertifikaciju...vai vares iziet TA, ja orginala viena izputeja vieta bus 2,katrs sava puse?
Vel viena svariga lieta-gribu sedinat,atsperes jau ir iegadatas,ko man vel vajag(kadus amortizatorus u.t.t) jautajums tads neparak,bet neesmu "suspensijas" pazineejs.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Mr. White  Viesis
|
Atbilde saņemta: 17.11.2009 23:17 Tēma: |
|
|
Par izplūdi šķiet, ka nepiekasījās, ja viss ir glīti un pareizi uztaisīts. Par sēdināšanu domāju, ja riteņi nestrīķējas pa arkām un ar vēderu neuzsēdies bremžu mērīšanas vietā laikam jābūt visam labi
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Naits  Viesis
|
Atbilde saņemta: 24.11.2009 21:20 Tēma: |
|
|
Šodien izgāju tehnisko tikai ar vienu aizrādījumu, ka atpakaļgaita pa zemu pielikta. Bet tā kā tā tika likta tikai uz TA tad po, jo vis jau ir vietās. Neesošais katalizātors viņus vispār neinteresēja un par pārējo teica ka esot ļoti labi.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
ronito  Viesis
|
Atbilde saņemta: 24.11.2009 22:34 Tēma: |
|
|
Silver rakstīja: |
Vel viena svariga lieta-gribu sedinat,atsperes jau ir iegadatas,ko man vel vajag(kadus amortizatorus u.t.t) jautajums tads neparak,bet neesmu "suspensijas" pazineejs.  |
peec pieredzes, (nezinu vai 2.4 arii ir tik zemu) jaunu karteri, priekseejo bamperu, ja tev veel ir palikusi orijinaalie dublju sargi, tos arii likvidee jo paliksi bez sliksnjiem, noteikti izturiigu pannu!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Naits  Viesis
|
Atbilde saņemta: 12.02.2010 19:16 Tēma: |
|
|
vajag mazo gabarītu ar atpakaļgaitu kreisā puse!!! kur meklēt? šur tur jau apzvaniju, teica optikas nekādas
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
bonis69  Viesis
|
Atbilde saņemta: 17.02.2010 19:40 Tēma: |
|
|
3G eclipsei degvielas filtrs atrodas baka. Klat var tikt nonemot aizmugurejo sedekli un atrodas tas pa vidu noskruvejot vaku un t.t.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Naits  Viesis
|
Atbilde saņemta: 25.02.2010 14:48 Tēma: |
|
|
kādas izmaksas un kas 'vēl obligāti jāmaina mainot zobsiksnu?
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
bonis69  Viesis
|
Atbilde saņemta: 25.02.2010 18:52 Tēma: |
|
|
Jāmaina vēl rullīši. Izmaksas atkarīgas kurā vietā tu pērc to siksnu un t.t., jo oriģinālās dārgas...
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
kristy 
2000 Eclipse 3.0
Atbildes: 337 |
Atbilde saņemta: 25.02.2010 19:47 Tēma: |
|
|
3 litrigam bija 2 rulisi udenssuknis siksna un hidrauliskais piespiedejs.pa dalam 180 ls
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
angg  Viesis
|
Atbilde saņemta: 04.03.2010 10:44 Tēma: |
|
|
ebay 120 USD kits
|