LOGO LOGO
   Sākums    Forums    Jaunumi    Lejupielādes    Saites
Mitsubishi Eclipse Cross
 MeklētMeklēt

Bazars par un ap 3G
Pāriet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Nākošais

Izveidot jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu   printer-friendly view    www.mitsubishiclub.lv Foruma Saturs -> ECLIPSE
Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu  
Autors Ziņojums
bonis69 Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 08.03.2010 21:26    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Vai kāds vispār maina 3G Eclipsei salona filtru. Kur un par cik to iegādājas?
Uz sākumu
Uz augšu
Fuse Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 31.08.2010 18:05    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Grābiet ciet, daļas :) šo
Uz sākumu
Uz augšu
Naits Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 03.12.2010 18:52    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Man te pečka sāka pūst vēsāku gaisu,ok pieļauju termostats, bet kas jokaini, ka tagad sāka labajā pusē silts, bet kreisajā pilnīgi auksts. Salonu pajaucu tur itkā viss ok, kas varētu būt pa vainu. Ja uzliek lai pūš uz logu tad velkot ar roku pa tām redelēm pilnīgi krasi jūt to pāreju. :?
Uz sākumu
Uz augšu
martinsb Vīrietis
Administrators
Kluba biedrs

2004 Outlander 2.4

Atbildes: 1196
AtbildētAtbilde saņemta: 03.12.2010 19:45    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Ja ir klimata kontrole, tad siltā/aukstā gaisa vārsti tiek regulēti ar motoriņu palīdzību - respektīvi varētu būt nobeidzies motoriņš.

Ja nav klimata kontrole - problēma līdzīga, bet tad jau tīri tehniski kaut kas nolūzis.
Uz augšu
Naits Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 03.12.2010 19:49    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

ir prasta kondiška. Bet vai tad tad visur nepūstu? siltuma regulātors strādā un tur ir trosīte kura itkā to ričagu kustina.
Uz sākumu
Uz augšu
kristy Sieviete

2000 Eclipse 3.0

Atbildes: 337
AtbildētAtbilde saņemta: 28.07.2011 20:22    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Kāds no šejieniešiem ir mēģinājis sačipot v6 motoriņu?Ineresē izmaksas, kur,un protams kāds efekts 8)'.Interesē tikai reāli komentāri,no tiem kas ar to ir saskāris ok
ronito Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 28.07.2011 20:41    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

man ir no ebay suutiits chips (gaisa temperaturas ap**sejs) varu pa simbolisku samaksu atdot, savai nesanjemos uzlikt!!
Uz sākumu
Uz augšu
angg Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 29.07.2011 12:54    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

nevajag likt nekadus cipus. Kompis ir parfleshojams, vajag tikai pareizo kabeli un tad var noregulet visu ko vien veelies.
Uz sākumu
Uz augšu
Silver Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 04.10.2011 21:14    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Kāds ir "pareizais" kabelis? :huh:
Uz sākumu
Uz augšu
bulkans Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 04.10.2011 22:56    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

atkariba kura gada tev ir.
Prieksh 2000 gada vajag tactrix 2.0 kabeli
jaunaakiem der ari 1.3
Uz sākumu
Uz augšu
makars Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 09.10.2011 0:33    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Sveiki. Man radies jautājums. Vakar pienāca paziņa un jautāja, kādu eļļu liet viņa 2003.g. Acura TL ar 3.2l motoru. Es saku, ka sintētiku, bet šis esot zvanījis dīleriem un šie saka, ka lai lejot minerālo :o . Forši, zvanu intereses pēc micuka dīleriem, prasu ko Eclipse gt liet, šie to pašu, neticami. Nezinu kas man motorā ir iekšā, bet zinu skaidri, ka minerālo neliešu.
Tātad pats jautājums. Ja no minerālās pāreju uz sintētiku, vai ir jāskalo motors? Skaidrs, ka visa tā minerālā neizlīs un nav savienojama ar sintētiku.
Atzīšos, ka nekad neesmu skalojis motorus, bet ir dzirdēti viedokļi pret dzinēja skalošanu. Principā esmu par 99% pārliecināts, ka iekšā ir minerālā eļļa, viņi šeit ir loļiki.
Uz sākumu
Uz augšu
Silver Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 10.10.2011 16:38    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

:D principā tu pats atbildēji uz savu jautājumu :D
Uz sākumu
Uz augšu
makars Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 10.10.2011 17:43    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Jā, bet par tām skalošanām ir dzirdētas briesmu lietas. Vai nav labāk ieliet sintētiku, nedaudz parūcināt vai pabraukt un tad vēlreiz nomainīt?
Uz sākumu
Uz augšu
Uldix Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 10.10.2011 18:08    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Ja kādam ir lieki 3G Eclipses logu apmīzēji priekšējie (abi) pado man ziņu uz PM vai info@dsmclub.lv
Uz sākumu
Uz augšu
andza Vīrietis

Atbildes: 1931
AtbildētAtbilde saņemta: 10.10.2011 21:08    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

makars rakstīja:
Jā, bet par tām skalošanām ir dzirdētas briesmu lietas. Vai nav labāk ieliet sintētiku, nedaudz parūcināt vai pabraukt un tad vēlreiz nomainīt?

nezinu par tavu gadījumu ,bet es no pusintētikas uz minerālo pargāju bez starpgadījumiem ,nolējo veco pussintētiku un ielēju minerālo neko neskalojot 8)
Chrysler Town&Country 3.8 AWD 1998g
Pašlaik:
BMW e39 3.0d
Uz sākumu
Uz augšu
makars Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 23.12.2011 0:49    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Ir kādam kāda ideja, kādēļ gt eclipsei ieliekot D pozīcijā gandrīz nekad nedeg D pozīcijas lampa? Dažas reizes esmu manījis, ka tā deg, bet pārsvarā nē.
Uz sākumu
Uz augšu
kristy Sieviete

2000 Eclipse 3.0

AtbildētAtbilde saņemta: 19.03.2012 18:37    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Lieta tāda ka pa ziemu pabraukāju ar15 diskiem ar baloniem un likās ka asfaltam nav ne vainas.Ziema beidzās uzliku atpakaļ 225 45 r17 un to pa kurieni braukāju ikdienā pa ceļu rokas neceļās nosaukt.Tāpēc radās jautājums,varbūt kāds ir mēģinājis uz 3g 17 diskiem uzmaukt augstākas riepas.Vietas starp riepu un amīti priekšā un ričagu aizmugurē tā pamaz bet tomēr varbūt kāds ir eksperementējis :)
ronito Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 20.03.2012 10:27    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Ja tev ir oriģinālie diski, tad pareizais izmērs ir 215/50 riepa uz disku stāv pareizi, 225/45 ir pa platu šiem diskiem un tad riepai pēc maniem novērojumiem nav tik laba sānu noturība!

Man ir bijis uzlikts lielāks izmērs aizmugurē 225/50 vai 215/55, neatceros, bet nekas nestrīķējās!
Uz sākumu
Uz augšu
Pichus Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 22.03.2012 21:44    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Ziema vēl nav beigusies! ;)
Uz sākumu
Uz augšu
kristy Sieviete

2000 Eclipse 3.0

AtbildētAtbilde saņemta: 16.01.2013 20:09    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Beidzot sanāca laika pieķerties savam autiņam,jo šad tad raustās apgriezieni un negrib uzņemt apgriezienus.Bija liels pārsteigums savam 2000.gada v6 motoram ieraudzīt veco labo dalītāju ar visu vāciņu un rotoru kā senos laikos :) .Izrādījās ka manam gan vāciņš gan rotors savu nokalpojis :(
Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:   
Izveidot jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu   printer-friendly view    www.mitsubishiclub.lv Foruma Saturs -> ECLIPSE Visi laiki norādīti GMT + 2 stundas
Pāriet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Nākošais
Lapa 12 no 13

Pāriet uz:  
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam
Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
Jūs nevarat labot Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat dzēst Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat piedalīties aptaujā šajā forumā