LOGO LOGO
   Sākums    Forums    Jaunumi    Lejupielādes    Saites
Mitsubishi Eclipse Cross
 MeklētMeklēt

Mitsubishi eclipse 1993.g

Izveidot jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu   printer-friendly view    www.mitsubishiclub.lv Foruma Saturs -> ECLIPSE
Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu  
Autors Ziņojums
Ugooo Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 07.05.2015 23:17    Tēma: Mitsubishi eclipse 1993.g Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Sveiki! Es šodien iegādājos mitsubishi eclipse 1993.g, 1.8 automāts,amerikanu versiju! Mašīna vizuali īpaši labi neizskatās jo ir parūsējusi! Velos parlikt karbu uz manuālo! Sametināt un uztaisīt par simpātisku auto!
Varbut kads varētu pastastīt kaut ko pa šo mašīnu, jo no audi gribejās pamēģināt kko citu!
Kadas ķibeles ir šim modelim?
Kas man būtu jamaina uzreiz dzinejam vai ritosai daļai?
Kas par slimibam ir?
Un kadi jums ir priekslikumi?
Kā nekā man pirmais japānis!:)
Bildes ar ieliksu ka vins izskatas:)
Uz sākumu
Uz augšu
Kurou Vīrietis
Kluba biedrs

Atbildes: 3516
AtbildētAtbilde saņemta: 08.05.2015 11:21    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Ar šo motoru Eclipses pie mums Latvijā ir retums. Par remonta un citām iespējām ieteiktu tev sazināties ar Ericssonu vai JanZi.
Vēl vari paviesoties DSM kluba forumā
2,0 Galant '88 - iznīcināts;
1,5 Colt '89 - pārdots;
2,4 GDI Galant '99 - pārdots;
2,0T Outlander '05 - pārdots;
Eclipse Cross '20 - kaifoju
Uz sākumu
Uz augšu
Dj_Bored Vīrietis
īpašnieks

1992 Eclipse 2.0 Turbo

Atbildes: 928
AtbildētAtbilde saņemta: 08.05.2015 15:52    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Mans ieteikums būtu mainīt uz 2.0 4g63 dzinēu pilnā komplektā, ar vadiem, kārbu, sajūgu... patreiz vismaz tam nav problēmu ar detaļu atrašanu (atskaitot turbo motorus) :)
bet kā jau teica par šiem darbiem ev pie Ērika, vai Janzi :)

Par kaitēm, parasti nav nekādas kaites ja slmību neielaiž, tad arī finansiālā ziņā tas nemaksā kosmosu, bet ja ielaiž tad gan beigās saskrien smuks cipars. Lielākā problēma man liekas ir rūsa. Ja auto visu laiku apčubia tad kaites nebūs ;)

P.s 2.0 dzinējs būs laikam stipri jaudīgāks nekā 1,8 ;) bet par lielu degvielas ekonomiju gan vari aizmirst ;)
Uz sākumu
Uz augšu
Ugooo Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 08.05.2015 16:08    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

2.0 4g63 dzineju kur varetu labu dabut un pa kadu summu? Jo pasam no pieredzes parak labus dzinejusi nav izdevies atrast! :(
Labi uzrakstisu Ērika un Janzi! :)

Par degvielas patēriņu mani jau brīdināja! Bet nu pagaidām nav diez ko liels patēriņš, uz 100 km plus mīnus ēd 10l!

Teica man, lai lieku gazes iekartu bet kaut kā man ne visai tās gāzes iekartas! :D
Uz sākumu
Uz augšu
Dj_Bored Vīrietis
īpašnieks

1992 Eclipse 2.0 Turbo

Atbildes: 928
AtbildētAtbilde saņemta: 10.05.2015 10:45    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

nu 2.0 mierīgi braucot būs tāds pats patēriņš, un jo agresīvāk brausi jo lielāks būs patēriņš.
Par dzinēju jautā Janzi, iespējams viņam ir. Vakara ar Janzi runāju, viņš teica ka varot tādu lietu izdarīt, bet nieanses tev pašam jāizrunā ar viņu.

Par gāzes iekārtu, tev tā iekārta maksās tik pat cik pats auto :D
Uz sākumu
Uz augšu
Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:   
Izveidot jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu   printer-friendly view    www.mitsubishiclub.lv Foruma Saturs -> ECLIPSE Visi laiki norādīti GMT + 2 stundas
Lapa 1 no 1

Pāriet uz:  
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam
Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
Jūs nevarat labot Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat dzēst Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat piedalīties aptaujā šajā forumā